Presentació


La UPC compta entre el seu personal amb molts professionals que lluiten cada dia per millorar la docència, recerca i administració de la Universitat dels que ens agradaria conèixer l’opinió sobre qüestions que afecten el desenvolupament, l’orientació, el funcionament i els objectius de la nostra universitat.

L’objectiu d’aquesta pàgina és proporcionar una plataforma de difusió, d’opinió i debat que sigui lliure, compromesa amb un projecte universitari humà i que contribueixi a donar referents al debat sobre l’actuació acadèmica, centrades en a les declaracions institucionals i la contestació a les crítiques de perfil ideològic.

Aquest blog està obert a tots els que tinguin alguna opinió que vulguin compartir amb la comunitat. Només ens heu de fer arrivar els vostres textos a l’adreça de correu amicaluniversitaria@gmail.com.

9 pensaments sobre “Presentació

  1. M’ho estat pensant i, per un costat, em sembla que potser el meu comentari no té prou interès com per sortir aquí i per l’altre .no tinc temps d’elaborar un comentari ben raonat (per les retallades estic fent força més hores de les que em corresponen amb els índexs en vigor). Anònim o no, no hi haurà comentari.

  2. Retroenllaç: Presentació | mvargas0302

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s